ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ & ΠΡΟΛΗΨΗ

Πώς θα απαλλαγείτε από ανεπιθύμητους εισβολείς!

Απεντομώσεις

Η Κάλυψις Απεντομωτική αναλαμβάνει απεντομώσεις για κατσαρίδες, ψιλές κατσαρίδες, μύγες, κουνούπια, μυρμήγκια, σφήκες, μέλισσες, σκώρο, τερμίτες, ακάρεα, σαράκι, κοριούς, ψύλλους, φίδια, ποντίκια, σκορπιούς, αράχνες κ.ά., στα Τρίκαλα, αλλά και στη Λάρισα.

Τα ενοχλητικά έντομα, όπως οι μύγες, οι κατσαρίδες, τα κουνούπια, τα μυρμήγκια οι ψύλλοι, οι κοριοί κ.ά., είναι τα σοβαρότερα προβλήματα που ο σύγχρονος άνθρωπος καλείται να αντιμετωπίσει στον αγώνα του για τη βελτίωση των συνθηκών της διαβίωσής του. Εκτός από την ενόχληση που τα έντομα αυτά προκαλούν στον άνθρωπο και στα παραγωγικά ζώα, με όλες τις δυσμενείς συνέπειες, είναι συνήθως και φορείς ασθενειών που σε αρκετές χώρες αποτελούν σοβαρή μάστιγα για την υγεία εκατομμυρίων ανθρώπων.

Η εταιρεία μας, με την πολυετή εμπειρία σχετικά με τη βιολογία των εντόμων που διαθέτει, είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος για την εξουδετέρωση όλων αυτών των κινδύνων, δίδοντας τη λύση ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Απολυμάνσεις

Με γνώμονα πάντα την επαγγελματική εμπειρία μας, η πιο συμφέρουσα λύση για τους πελάτες μας είναι ο ετήσιος προγραμματισμός για την απολύμανση της πολυκατοικίας ή του επαγγελματικού τους χώρου. Σχεδιάζουμε, πάντα, ένα πλάνο προσαρμοσμένο απόλυτα στις ανάγκες των πελατών μας. Αυτό είναι το βασικό συστατικό της επιτυχίας μας στο χώρο, διότι είμαστε δίπλα στον εκάστοτε πελάτη και τις ανάγκες του. Φυσικά, η μελέτη για την απολύμανση του χώρου γίνεται από έμπειρο επιστημονικό προσωπικό και είναι εντελώς δωρεάν!